HTML

OldManBlues

Friss topikok

  • bandeenator: A hozzászólásokat már nem olvastam végig, de egyetértek az írással. Aztán be kellett látnom, hogy ... (2008.07.03. 17:48) Emeregy Kossuth Rádió
  • Fedup Sári: Azért abban a rendezetlenségben van rendszer. Általában az, hogy rendezetlen, de nem akárhogy. Kic... (2007.11.22. 23:11) Emerkettő Petőfi Rádió
  • Fedup Sári: Az a kavics, nem a gyémánt vagy a gyöngy. (2007.11.20. 23:08) Tánc
  • empa: [quote]Roltii 2007.11.16. 01:53:58 xenonozás...a sok büdös paraszt általában csak izzót cserél, el... (2007.11.19. 09:28) Villogtat a paraszt
  • segabor: Érdekes, szép gondolatok. Álljon itt tőlem egy rövid megemlékezés Marosszentimre templomáról, mel... (2007.10.25. 23:16) Templom

Linkblog

A neveket természetesen megváltoztattuk

2013.09.10. 15:24 OldManBlues

Nem szabad oda kirakni a plakátot - szalad a portás a kulturális intézmény bejárati üvegfala felé, ahol cellux-szalaggal, plakáttal kezemben, félbehagyott mozdulatba merevedve állok. Csak az Erzsike engedélyével, ez szigorú parancs.

Most beszéltem Erzsikével, próbálom meg a folytatást. Akkor mehet a plakát, de a cellux nem mehet, Erzsike megtiltotta, máshogy kell, ezzel a gyurmás ragasztóval, csak így lehet.

Felbaktatok ismét Erzsikéhez. Igaz a hír, Ferenc nem engedi (ki az a Ferenc), hát az igazgató úr megtiltotta a celluxot, csak a gyurma megengedett. Igen, a múltban úgy volt, hogy lehetett, 30 évig lehetett, most nem. Csak a gyurma.

Visszabaktatok a földszintre. Rendes a portás, ad gyurmát (ó, te édes gyermekkor a színes gyurmáiddal, ó, alsó tagozat avagy elemi iskola, ó, azok a körmösök!). Elég rondán mutat így plakát, hagyjuk. A dolog el van intézve.

Egy hétig. Mert akkor újra kezdődik a kálvária-járás. Most megállító tábla.

Nem lesz az úgy jó, mondja Erzsike, kisebb a plakát, mint a tábla, rondán mutat. Szerintem nem, de mindegy. Kapok egy fekete kartonlapot (múltkor is ezt használtuk, tudom meg), ez pont a tábla-méret, erre tedd rá a plakátot. Nagyon köszönöm.

Irány a földszint. A fekete karton persze 10 centivel kisebb minden oldalról, mint a tábla. Szalad a portás.  Nálam van ilyen fehér karton, az jó lesz magának, az pont a méret, itt van, innen tépje le. Közben a portást valaki hívja telefonon, hallom, hogy ingerülten magyaráz valamit. De anya, mit csinálsz a telefonnal, most hívsz vagy nem?

Kipróbálom a portás kartonját. 10 centivel nagyobb mint a tábla, minden oldalról. Fogom a kartonokat, plakátot, celluxot, gyurmát és távozom. Idegrendszerem már nem terhelhető, mint egykor.

Ja és még annyi, hogy a társrendező kulturális intézmény vállalta a reklámot esetünkben. Plakátot mi készítettünk, a médiát mi láttuk el sajtóközleménnyel, a városban mi plakátoltunk. Kivéve magát az intézményt, mert ott ez nehezített feladat, nem mindig érek a pálya végére.

Nincs tanulság.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://oldmanblues.blog.hu/api/trackback/id/tr485505985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása